top of page
IMG_8481_cropped.jpg

Voor particulieren

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt? Dat je niet weet waar je echt goed in bent en wat je drijft? En als je dat wel weet, is het soms lastig je talenten in te zetten en aandacht te geven aan wat jij belangrijk vindt. Want als je dat doet, kom je pas tot je recht. En ervaar je meer zelfvertrouwen en minder stress. Ik heb dit zelf ook ervaren.

Ik help je jouw potentie te ontdekken en meer energie te ervaren.

Aanbod voor particulieren

op locatie en online mogelijk

Personal Assistant Icon

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens dit gratis gesprek van een half uur bespreken we jouw uitdaging en we kijken of Buro Botden je daar verder mee kan helpen. Je komt er ook achter hoe de eventuele vervolgstappen eruitzien. Het is belangrijk dat er een klik is en dat jij je prettig voelt bij mij. Daarom is dit gesprek kosteloos.

Data & Research Icon

Talentenanalyse

De diepgaande talentenanalyse ODC toont op basis van een online meting van slechts 10 minuten, een haarscherp beeld van jouw talenten, óók de onbewuste. Daarnaast wordt helder wat je kan ontwikkelen en wat je los mag laten. In een rapport en gesprek van 1,5 uur wordt dit teruggekoppeld.

Customer Support Icon

Coachgesprek

Een 1-1 gesprek van 1,5 uur waarin we een situatie, gebeurtenis, probleem of uitdaging bespreken waar je mee zit. Ik prikkel, spiegel en/of activeer je, afhankelijk van de situatie.

Een los coachgesprek kan voldoende zijn om weer verder te kunnen. Het kan ook het eerste gesprek van een coachtraject zijn.

Customer Support Icon

Coachtraject

In een persoonlijk coachtraject gaan we aan de slag met jouw talenten, verlangens, doel en belemmeringen.

Mogelijke vragen en onderwerpen waarmee je bij mij terecht kunt, vind je hier.

Een traject is maatwerk. Vaak bestaat het uit 5-8 sessies van 1,5 uur en een gratis terugkomgesprek. Mijn stappenplan helpt je om op een gestructureerde manier te werken aan jouw doel en het ervaren van meer flow en voldoening.

Project Management Icon

Workshops

In een groep werk je actief aan jouw persoonlijke groei. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen. Op een laagdrempelige manier werk je aan je zelfbewustzijn en mentale fitheid. En je komt in actie.

 

Op locatie of online. Voorbeelden van workshops: 'Neuropsychologie: Hoe we ons gedrag echt kunnen veranderen', 'Stress-les(s)', en 'Burn-out preventie'.

Wil je meer weten? Stuur me dan even een bericht.

Opstellingen

In een (familie)opstelling wordt de verborgen dynamiek van een systeem zichtbaar. Eventueel verstoorde factoren of blokkades kunnen belicht en geheeld worden.

Opstellingen begeleid ik samen met een andere professional. 

 

Wil je meer info of weten wanneer de volgende opstellingenavond of -dag is? Neem even contact op. 

Combinaties

Mijn diensten bied ik los aan, maar voor de beste resultaten raad ik aan enkele diensten te combineren.

Plant Icon

Start

coachgesprek + workshop

Wil je erachter komen wat jij belangrijk vindt in je werk en leven? En hoe je hiervoor krachtige keuzes kan maken? 'Start' gaat in op jouw persoonlijke situatie én reikt je technieken aan om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling. 

Plant Icon

Standaard

coachtraject

+ talentenanalyse

Dit is jouw plan. We kijken naar wie jij bent, wat jij wil en hoe jij daar kan komen.

Door eerst de talentenanalyse uit te voeren, leer je jezelf goed kennen en zijn je talenten direct helder bij de start van het coachtraject. Dit maakt dat het traject effectiever kan verlopen.

Plant Icon

Uitgebreid

coachtraject

+ talentenanalyse

+ workshop

Wil jij je potentie ontdekken, erachter komen hoe je deze in kan zetten en leren van anderen? Dan is deze combi voor jou.

Door zowel 1-1 als in een groep aan je persoonlijke groei te werken, zul je verschillende vormen van coaching, oefening en inspiratie ervaren.

bottom of page