top of page

Voor werkgevers

Je medewerkers hebben vaak meer potentie dan ze laten zien. Ervaren ze stress? Vinden ze het lastig keuzes te maken? Lijdt hun werkhouding en hun presteren hieronder? Ik help jou en je organisatie aan zelfbewuste, gelukkige, goed presterende medewerkers. Voor betere resultaten.

Je kunt bij mij terecht voor professionele coaching, organisatieadvies, trainingen, outplacement en een diepgaande talentenanalyse. 

Aanbod voor Werkgevers

op locatie en online mogelijk

Coachgesprek

Een 1-1 gesprek van 1,5 uur waarin we achterhalen wat iemands probleem is en waarom dat een probleem is. Ook hoe ermee om te gaan en/of wat een vervolgstap zou kunnen zijn, kan in een gesprek aan de orde komen.

Een los coachgesprek kan voldoende zijn voor een medewerker. Het kan ook het eerste gesprek van een traject zijn.

Coachtraject

In een 1-1 coachtraject gaan we aan de slag met de talenten, belemmeringen en verlangens van de medewerker. Met als doel het ervaren van meer regie en minder stress.

Mogelijke aanleidingen zijn hier te vinden.

Een traject is maatwerk. Vaak bestaat het uit 5-8 sessies van 1,5 uur en een kosteloos terugkomgesprek. Mijn stappenplan biedt structuur, maar ook ruimte voor de actualiteit en het tempo van de coachee.

Talentenanalyse

Het Odin Development Compass (ODC) toont een objectief beeld van iemands talenten, ook de onbewuste. Met behulp van een online meting van slechts 10 minuten worden iemands krachten, onbenut potentieel en kwetsbaarheden in beeld gebracht. In een rapport en gesprek van 1,5 uur wordt dit teruggekoppeld.

De analyse kan onderdeel zijn van een coachtraject om direct iemands drijfveren op tafel te hebben.

Workshops

In een groep wordt actief gewerkt aan persoonlijke groei. Theorie wordt afgewisseld met individuele en groepsoefeningen. Op een laagdrempelige manier werken deelnemers aan hun zelfbewustzijn en mentale fitheid.

Voorbeelden van workshops: 'Neuropsychologie: Hoe we ons gedrag echt kunnen veranderen', 'Stress-les(s)', en 'Burn-out preventie'.

Dit kan online, incompany of extern.

Outplacement

Als een medewerker weggaat, wil je het liefst dat hij of zij een ambassadeur wordt. Een goed vertrek is dus voor beide partijen belangrijk. Ik bied een medewerker begeleiding in het omgaan met verandering, talentenonderzoek en ondersteuning tijdens het zoeken naar werk. Hierbij ga ik grondig en resultaatgericht te werk.

Maatwerk

Wil je het werkgeluk van je medewerkers en daarmee je resultaten verbeteren, maar weet je niet hoe? Zijn er grote veranderingen binnen of buiten je organisatie? De COVID-19-pandemie heeft impact op iedereen. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers mentaal fit blijven?

We brengen samen je uitdagingen en gewenste resultaten in kaart en ik bied je een programma op maat.

Combinaties

Mijn diensten bied ik los aan, maar voor de beste resultaten raad ik aan enkele diensten te combineren.

Medewerker

talentenanalyse + coachtraject

Geef een kickstart aan het coachtraject door meteen op tafel te hebben wat iemands talenten zijn.

Positief, motiverend en effectief.

Team

talentenanalyses + talent teamniveau + workshop

Verbeter de samenwerking in een team door inzicht te krijgen in ieders talenten en de combinatie ervan. Oefen met het gebruik van de talenten in een workshop voor een krachtig effect. 

Organisatie

talentenanalyses + coachtrajecten + workshops

Om op een duurzame manier aan werkgeluk en mentale fitheid van medewerkers te werken, geeft de combinatie van een wetenschappelijk onderbouwde analyse, professionele coaching en actiegerichte workshops door de hele organisatie het beste resultaat.

bottom of page